Cum te machiezi și îți aranjezi părul înainte de un interviu

Three Business Executives Sitting in Armchairs Waiting for an Interview
Cum te machiezi și îți aranjezi părul înainte de un interviu

Înainte de un interviu când ținuta a fost aleasă, actele au fost puse în ordine în dosar este important să știi cum să te machiezi și cum să îți aranjezi părul ca să nu pari foarte cochetă sau neîngrijită.

Cuvântul cheie este echilibrul – Nu trebuie să pari nici că te-ai dat peste cap să te aranjezi, nici că ai petrecut 5 minute în fața oglinzii.

Pentru machiaj – Încearcă un ruj cu nuanțe neutre, dar să nu fie nude sau transparent. Puțină culoare le va da buzelor tale formă. La ochi trebuie să renunți la trenduri și să aplici culori naturale – beige, maro, piersică pentru că scot ochii în evidență și îi fac să pară relaxați. Fondul de ten trebuie să aibă acoperire medie și să nu se observe. Încearcă, cel mai bine, o cremă fond de ten. Sprâncenele trebuie să fie cu adevărat îngrijite și conturate cu bun gust. Nu vrem să avem niște sprâncene Nike, ci mizăm pe forma naturală pensată a sprâncenelor.

Pentru păr – În primul rând, dacă ai părul vopsit, trebuie să ai grijă ca rădăcinile să fie proaspăt vopsite. O tunsoare care îți încadrează frumos fața este de preferat. De asemenea, în funcție de lungimea părului poți opta pentru o coadă de cal sau un coc împletit pentru a-ți da aerul chic și fără efort. Tehnica balayage va atrage atenția fără a încărca tot look-ul. Cele cu părul scurt ar trebui să se abțină de la geluri sau alte produse de styling. Cel mai bine este să folosească un ser care să le confere părului strălucire.

A.

1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook