Cum te vindeci cu urzici. Ce boli trateaza urzicile

Cum te vindeci cu urzici. Ce boli trateaza urzicile
Cum te vindeci cu urzici. Ce boli trateaza urzicile

Urzicile sunt folosite inca din cele mai vechi timpuri ca medicamente oferite de natura, mai ales in perioada de primavara. Astfel, daca vrei sa sti cum te vindeci cu urzici, afla ca exista o serie de boli pe care acestea le trateaza care apar mai ales in perioada de primavara.

Cum te vindeci cu urzici. Ce boli trateaza urzicile – astenia

Urzicile pot trata foarte usor astenia de primavara avand in vedere ca sunt foarte bogate in Vitamina B si Vitamina A. Mai mult decat atat, contin foarte mult potasiu, fier si magneziu. Pentru a tratat astenia de primavara cu urzici poti folosi tinctura de urzici obtinuta prin maruntirea de urzici amestecata cu alcool de 70 de grade. Se lasa la macerat doua saptamani si se consuma 20 de picaturi din aceasta tinctura, dizolvate in apa, dupa fiecare masa. Daca suferi de ulcer sau gastrita, acest remediu nu este recomandat.

Cum te vindeci cu urzici. Ce boli trateaza urzicile – Alergiile

Alergiile de primavara, din ce in ce mai des intalnite, pot fi tratate cu urzici datorita faptului ca acestea contin antioxidanti si minerale.

Astfel, se pun 250 de mililitri de apa peste o lingurita de urzici maruntite si se lasa la infuzat timp de 10 minute. Se consuma doua cani pe zi timp de o luna si alergiile aproape vor disparea complet.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

191 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook