De cate ori pe luna trebuie sa faci sex ca sa nu divortezi

De cate ori pe luna trebuie sa faci sex ca sa nu divortezi
De cate ori pe luna trebuie sa faci sex ca sa nu divortezi

Lipsa sexului intr-un mariaj este unul dintre motivele pentru care se ajunge la infidelitate, la probleme conjugale si in aproape 80% din cazuri la divort, arata recente studii. Totodata se pare ca exista o limita minima cand vine vorba de cate ori pe luna trebuie sa faci sex ca sa nu divortezi cu partenerul de viata.

Aceasta limita este dictata de felul in care percep sexul oamenii casatoriti. Astfel, se pare ca dupa mai multi ani de casnicie, oamenii se simt fericiti daca fac sex des si nu datorita sexului in sine. Astfel, placerea carnala in sine trece pe locul doi, primand pentru fiecare dintre membrii mariajului incidenta raporturilor sexuale.

Rezultatele unui recent studiu condus de renumitul psihoterapeut M. Gary Neuman arata ca frecventa raporturilor sexuale redusa intr-o casnicie este unul dintre cei mai mari factori care pot duce la divort.

Continuarea pe lyla.ro. 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. george gabriel says:

    Dacă nu ai altceva mai bun de făcut, decât să ți pierzi timpul pe internet fără folos, numai din plictiseala, încearcă să castigi niste bani postand anunturi 1-2 ore/zi. Nu e țeapă, nici glumă. Contract de comision, recomandare de muncă. Editură cauta isteți pentru promovarea cartilor electronice (e-books), pe piata internațională de limbă engleză. Nu e necesară cunoașterea limbii engleze. La 1 febr. s-a dat startul pe piata americana. Ratați ocazia, si veți regreta. Vino acum in echipă si vei fi indrumat pas cu pas. Nu te costă nimic decât câteva zeci de minute zilnic. Detalii la emailul gabrielgeo15@gmail.com numai dacă crezi că ești capabil de seriozitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *