De ce nu slabesti, chiar daca tii dieta

De ce nu slabesti, chiar daca tii dieta
De ce nu slabesti, chiar daca tii dieta

Daca tii dieta si nu slabesti, afla ca sunt o serie de motive pentru care acest lucru se intampla.

Unul dintre principalele motive pentru care nu slabesti, chiar daca tii dieta, este ca nu bei destul de multa apa. Apa este unul dintre principalii luptatori cu kilogramele in plus fiindca scade apetitul si mentine trupul hidratat. In lipsa apei si in prezenta deshidratarii, rinichii nu mai functioneaza asa cum trebuie asa ca intregul organism se bazeaza pe ficat pentru a procesa toxinele. Astfel, ficatul este suprasolicitat si nu mai arde grasimile. Totodata, multi confunda senzatia de sete cu cea de foame, motiv pentru care aleg sa manance in loc sa bea apa. Cand ti se face foame, bea mai intai un pahar mare de apa si asteapta 10-15 minute. S-ar putea sa constati ca ti-e doar sete, nu foame.

Un alt motiv pentru care nu slabesti, chiar daca tii dieta, este abuzul de alimente. Mai precis, chiar daca mananci numai alimente sanatoase, daca le consumi in cantitati mari nu vei face altceva decat sa depui mai multa grasime pe tine. Spre exemplu, migdalele si alunele de padure sunt recomandate in mai multe cure de slabire, dar nu mai mult de cate iti incap intr-un pumn caci, desi abunda in nutrienti foarte sanatosi, au si multe calorii. Este important ca gustarile dintre mese sa nu depaseasca cantitatea de 100 de grame, totodata, chiar 30 de grame in cazul semintelor/nucilor.
Continuarea pe Lyla.ro

Tags: ,
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

 1. Oferta accesibilă de lucru. Ai timp liber și vrei să ciștigi bani? Compania Română
  ePublishers ce vizează piața cărților electronice angajează persoane dispuse să lucreze în fața calculatorului.
  Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
  NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero sub forma a 12 lectii prin email.
  Cerințe:
  – cunostinte minime PC
  – conexiune la internet
  – seriozitate
  – răbdare
  – dorință să avansezi și sa înveti ceva nou
  Pentru mai multe informații la adresa de email: rodyalba@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *