Despre sexul ocazional. De ce e bine să ai o aventură

Despre sexul ocazional. De ce e bine să ai o aventură
Despre sexul ocazional. De ce e bine să ai o aventură

Sexul fără implicații emoționale, are efecte pozitive, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea New York şi de la Universitatea Cornell.

La cercetare au luat parte studenţi singuri, care au documentat timp de 12 săptămâni toate relaţiile ocazionale pe care le-au avut în această perioadă, precizând de asemenea cum s-au simţit după respectivele aventuri.

Astfel, tinerii care au avut parte de partide de sex s-au simţit mai bine decât cei nu au avut parte de acţiune.

De asemenea, cei din primul grup au declarat că sunt mai puţin stresaţi şi se simt mai echilibraţi emoţional după aceste aventuri.

La studiu au participat şi studente. Anterior, alte cercetări sugeraseră că femeile nu prea au parte de orgasm în timpul unor legături de acest fel.

Acest studiu nu a punctat diferenţe semnificative între bărbaţi şi femei în privinţa satisfacţiei după o partidă ocazională de sex.

Concluzia cercetătorilor este că persoanele care îşi doresc să aibă acest fel de relaţii ar trebui să treacă la acţiune, iar cei care nu simt nevoia de aventuri, să nu le încerce. Esenţial este ca fiecare să-şi urmeze nevoile şi dorinţele, spun experţii.

Tags: ,
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comments

  1. doru doctoru' says:

    Ce-i asta, fratilor, scoala curvelor ? Auzi : beneficiile sexului ocazional !!! Intr-un site de medicina, care ar trebui sa sustina ca sexul ocazional e periculos din cauza BTS (bolilor cu transmitere sexuala, ca poate articolul e scris de un ziarist talamb, nu de un medic)… Tine-ti-o tot asa, DOCTORUL ZILEI, sunteti pe drumul cel bun al (ne)educatiei sexuale :))))

  2. Fan Femei Frumoase says:

    Ba doctore Dorele : ia mai lasa-ne cu lectiile dumitale ori esti popa ?!!?… Barbatii romani trebuie sa-si iubeasca si sa-si respecte femeile si iubitele , caci merita asta, nu doar pentru ca sunt printre cele mai frumoase din lume… Lipsa de educatie sexuala , lipsa de respect a barbatilor a dus la depravarea societatii , nu lectiile voastre si a babelor… Obscurantismul si cutumele religioase imbecile au creat imbecili ca dumneata… Femeile si barbatii trebuie sa invete sa se protejeze, din toate punctele de vedere, iar daca exista atractie si respect reciproc sa se iubeasca oamenii… Romancele merita mai multa iubire, de care au dus lipsa 50 de ani de comunism obscurantist…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *