Dieta cu banane te ajuta sa slabesti fara sa-ti fie foame! Cum este posibil

Dieta cu banane te ajuta sa slabesti fara sa-ti fie foame! Cum este posibil
Dieta cu banane te ajuta sa slabesti fara sa-ti fie foame! Cum este posibil

Creata de sotii Watanabe, Hitoshi (care a studiat medicina preventiva) si Sumiko (farmacista), dieta cu banane a devenit noul trend in randul femeilor din Japonia, astfel incat din momentul in care a devenit atat de populara, supermarketurile din intreaga tara se confrunta cu o criza de banane.

Dieta este simplu de urmat. Aproape mult prea simplu. Totusi, s-a constatat ca nu este doar o legenda, rezultatele ne intarziind sa se faca simtite.

Micul dejun

Pentru micul dejun trebuie sa mananci cel putin o banana si sa bei un pahar de apa calduta. Poti sa servesti cate banane vrei pana cand te saturi complet. Motivul pentru care apa trebuie sa fie calduta este necunoscut inca si a starnit multe speculatii pana acum pe Internet, intrucat majoritatea dieticenilor sustin ca daca bei apa rece arzi mai multe calorii.

Pranzul

Aici urmeaza partea cea mai simpla: poti sa mananci aproape tot ce vrei. Aceasta dieta nu are restrictii in aceasta privinta.

Gustarea

Este permis sa iei o mica gustare in jurul orei 15 daca iti este cu adevarat foame.

 

Continuarea pe Lyla.ro

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Chiar ca voi folosi cuvinte care aici ma fac de ras.
    Organismul uman este un sistem bio-chimio-termodinamic deschis.
    Bagati in voi cat vreti si iese cat iese, face si organismul ce poate. Legaturile neuronice cat mai variate v-ar fi de un folos real prin insasi consumul lor de energie. Dar…….se inampla tot mai des………
    Ha,ha,ha,,na

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *