Dieta de patru zile care te scapă de patru kilograme

Dieta de patru zile care te scapă de patru kilograme
Dieta de patru zile care te scapă de patru kilograme

Dacă aţi încercat tot felul de diete, fără rezultat, atunci ar fi cazul să luaţi în calcul şi  regimul Natman.

În afară de micul dejun, care constă doar într-o ceşcuţă cu cafea sau cu ceai neîndulcit şi o jumătate de grepfrut sau alt citric, meniul este diferit pentru fiecare dintre cele patru zile.

În ziua 1 veţi consuma după cum urmează: la prânz o friptură de vită la grătar, fără grăsime, salată verde cu roşii la discreţie şi un măr, iar la cină, două ouă fierte tari, fasole verde, jumătate de grepfrut.
În cea de-a doua zi puteţi mânca la prânz friptură de vită fără grăsime, salată verde şi un pahar mare cu suc de roşii. Cina va consta în dovlecei sau conopidă în orice cantitate, fasole verde şi compot de mere fără zahăr.
În următoarea zi veţi consuma la prânz friptură de vită la grătar fără grăsime, salată verde, salată de ţelină şi un măr. Seara aveţi voie să mâncaţi pui la grătar, roşii la vapori şi un pahar mare cu suc natural de prune, fără zahăr.
Pentru a da jos cele patru kilograme, în cea de-a patra şi ultima zi de dietă aveţi voie să mâncaţi la prânz două ouă fierte tari, fasole verde şi un pahar mare cu suc de roşii. La cină sunt recomandate următoarele produse: friptură de vită la grătar, fără grăsime, salată verde şi un pahar cu suc de ananas, fără zahăr.

• După cele patru zile de regim este bine să nu reveniţi imediat la o dietă plină de zaharuri sau grăsimi. E indicat să mâncaţi în continuare cât mai sănătos.

Tags: ,
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Adrian Hels says:

    Există mult prea mulţi oameni ce îşi scurtcircuitează şansele de succes din cauză că au o părere proastă despre ei înşişi, ca şi despre capacitatea lor, transformându-se în prizonieri ai limitărilor pe care s-au învăţat să şi le impună singuri, sub influenţa condiţionării exterioare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: adrian.hels17@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *