Dieta indiana: cum sa slabesti 8 kg in 7 zile

Dieta indiana: cum sa slabesti 8 kg in 7 zile
Dieta indiana: cum sa slabesti 8 kg in 7 zile

Când vrei să ajungi la greutatea dorită, ai tendința de a urma fel și fel de diete foarte stricte, ori chiar să te înfometezi. Pentru a nu recurge la un astfel de regim alimentar,  iată o dietă prin care poți să scapi de 8 kg în doar o săptămână, fără să-ți pui sănătatea în pericol.

Avantajele acestei diete

Pe lângă faptul că vei reuși să pierzi cu această dietă 8 kg în 7 zile, acest regim alimentar elimină toxinele din organism, făcându-te să te simți energică, și rduce grăsimea din jurul abdomenului.

Ce trebuie să faci

Pentru ca dieta să aibă rezultatele scontate, este important să nu consumi alcool. Și asta pentru că alcoolul mărește acidul uric în organism, ce favorizează retenția de apă. Aceasta blochează procesul natural de detoxificare a organismului.

În plus, este esențial să bei până la 10 pahare cu apă pe zi. Aceasta va accelera metabolismul și elimină kilogramele nedorite.

Ce trebuie să mănânci

Ziua 1

Consumă numai fructe. Poți consuma orice fruct, cu excepția strugurilor, bananelor și mango. Ai grijă ca din dietă să nu lipsească pepenele roșu, portocalele, merele, rodiile și căpșunile. Poți să le consumi în ce cantitate dorești.

Ziua 2

Este ziua în care trebuie să mănânci doar legume, fierte sau crude. Poți chiar să-ți începi dimineața cu un cartof fiert. Astfel, îi vei oferi organismului suficientă energie și carbohidrați pentru a doua zi.  Include în dietă și multe legume verzi.

Ziua 3

Este o combinație între prima și a doua zi. Aceasta este ziua în care trebuie să mănânci legume și fructe. Evită însă să consumi cartofi.

Ziua 4

Cititi continuarea pe lyla.ro. 

Tags: ,
1307 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
CITESTE ACUM
loading...