Două surori își alăptează copiii una alteia. Iată ce vedete de peste Ocean spun că ar face și ele asta

Două surori își alăptează copiii una alteia. Iată ce vedete de peste Ocean spun că ar face și ele asta
Două surori își alăptează copiii una alteia. Iată ce vedete de peste Ocean spun că ar face și ele asta

Surorile Bunty (25 de ani) și Kyle (30 de ani) spun că metoda este complet naturală și la fel de normală cum e și spălatul pe dinți.

,,Este foarte practic și convenabil. Dacă una dintre noi trebuie să plece de acasă va rămâne cealaltă cu copiii” spune Kyle.

Kyle este casnică și are 5 copii: Jai-13 ani, Lottie-11 ani,Levi-7 ani, Judah-4 ani și Eliaj-2 ani. Bunty are doi copii pe Mabel de 4 ani și pe Ede, de 2 ani și pe ambii îi alăptează atât ea cât și sora ei.

Cele două femei își hrănesc la sân copiii una alteia de 4 ani. Totul a început când Mabel avea doar câteva luni, iar Bunty și soțul ei au ieșit în oraș lăsând-o pe cea mică în grija lui Kyle. ,,Înainte să plec, Kyle m-a întrebat dacă Mabel se trezește să o alăptez? Iar eu răspuns afirmativ fără să mă gândesc,” povestește Bunty.  

2 vedete din America Kim și Kourtney Kardashian se declară încântate de idee. Kim e însărcinată iar Kourtney care e deja mama unui băiețel de 2 ani a spus că va fi încântată să o ajute pe sora ei cu alăptatul

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comments

  1. Sa stiti ca metoda asta nu e deloc noua.In trecut,mai ales la tara,o femeie care nu avea lapte la san o ruga si o platea pe alta sa faca asa ceva pentru copilul ei.Si nu erau nici macar surori! Ce Dumnezeu,nu aveti neamuri nicinii la tara,habar nu aveti de aceste practici??Nu sunt nici 50 de ani de cand se foloseau! Si in caz ca va intrebati,DA,este o metoda sigura.Laptele de la san se adapteaza nevoilor copilului,fie copilul altcuiva sau cel biologic. Si e perfect sterilizat.

  2. Ce este atat de formidabil. In trecut erau angajate doici , mame lauze care alaptau pe langa propriul copil si copilul familiei unde era angajata. Hai sa facem un articol din ceva f.f. normal.

  3. Doamne, in ce lume traim. N-a mai auzit nimeni de doici zilele astea ? E cit se poate de natural daca mai sunt si surori, si daca au lapte. Mai sunt (inca) si oameni normali pe lumea asta. Sa le dea Dumnezeu sanatate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *