E absolut obligatoriu! Gestul pe care trebuie să-l facă orice femeie după sex

E absolut obligatoriu! Gestul pe care trebuie să-l facă orice femeie după sex
E absolut obligatoriu! Gestul pe care trebuie să-l facă orice femeie după sex

Multe femei simt nevoia să urineze după sex, însă toate ar trebui să facem asta, de fiecare dată, ne recomandă medicii ginecologi.

Raportul sexual antreneaza intotdeauna o mica crestere a cantitatii de microbi in uretra. O data prezenti, acestia au tendinta sa urce pana la vezica, de unde pot provoca infectii urinare recidivante.

Urinarea in sine are un efect de curatare si de eliminare a microbilor. Acest gest este asadar extrem de important. Datorita lui, unele femei nu au aproape deloc probleme de acest gen. E vorba de acelea care dupa sex simt o dorinta foarte mare de a merge la toaleta. Simturile lor le ajuta asadar foarte mult.

Cele mai putin norocoase, care nu simt nevoia sa urineze dupa o partida de sex, sunt tocmai clientele fidele ale micozelor.

In ceea ce priveste curatarea propriu-zisa a vaginului, spalaturile interne nu sunt deloc recomandate, intrucat distrug flora vaginala si, odata cu aceasta, si capacitatile de aparare ale acestuia. Astfel, pot aparea infectii micozice sau bacteriene si uscaciuni vaginale. Igiena intima ar trebui deci sa se limiteze doar la exterior.

IMPORTANT! Dintr-un motiv pe care nu-l putem înțelege, există mitul că nu poți rămâne însărcinată dacă urinezi după sex. Bineînțeles, acest mit este 100% FALS și nu are nici cea mai mică bază. Urina nu are nicio legătură cu interiorul vaginului, unde are loc ejacularea, deci șansele să rămâi însărcinată rămân la fel de mari. Uită de toate aceste mituri stupide și protejează-te corespunzător!

Tags: ,
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

5 Comments

 1. Speram sa scrieti : ,,sa aduca o bere din frigider”

  • Acesta este gestul corect! In loc sa creada tot felul de mituri tampite si fara nici o baza reala, mai bine ar face ce trebuie.

 2. Cusman Cionca says:

  Deci hai ca intreceti masura. Dupa libertinismul desantat adus din Sodoma si Gomora Europeana ma asteptam sa spuneti ca femeia ar trebui sa aprecieze sotul cel putin cu un multumesc pentru juisarea momentelor intime. Sau poate ca trebuia sa puna capacul pe tubul de frusca sau sa puna vaselina parfumata in sertar inapoi. Voi veniti cu lepadarea de urina. Va mirati atunci ca romanii habar nu au pe ce lume traiesc si inca exista romanistani care ies in Occident si se trezesc in lumea depravarii morale si cauta numai reviste pornografice si cluburi de onanisti. Pai asta e natiunea romana o natiune tinuta in frâu care dupa ce e sloboda are cele mai perverse mentalitati.

 3. Eu am reusit sa imi maresc sanii natural
  daca vrei sa iti creasca sanii intra aici si urmeaza sfaturile
  http://cremamariresani.blogspot.ro/

 4. Pentru fetele care vor sani mai mari
  Urmati sfaturile pentru a avea niste sani mai mari , mai fermi, mai sanatosi
  http://cremamariresani.blogspot.ro/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *