E incredibil ce poate face varza murată. Puțini știu ce vitamină-minune conține

E incredibil ce poate face varza murată. Puțini știu ce vitamină-minune conține
E incredibil ce poate face varza murată. Puțini știu ce vitamină-minune conține

Varza murată conține mai multă vitamina C decât varza în stare crudă, ajutând la întărirea sistemului imunitar.

Puţini ştiu că varza murată este singurul aliment vegetal care conţine vitamina B12, care încetinește îmbătrânirea și protejează sistemul nervos, prevenind pierderile de memorie.

Prin conţinutul său de vitamine din complexul B, magneziu, acid folic, potasiu, fier şi iod, varza murată combate anemia.

Varza murată este ajutorul de nădejde în curele de slăbire – este unul dintre puţinele alimente cu calorii „negative”: cu cat mănânci mai multa varză, cu atât slăbeşti mai mult. În plus, reglează digestia şi ajută la detoxifierea organismului.

Consumul de varză murată este recomandat în tratarea ulcerului, deoarece aceasta conține vitamina U, vitamină antiulceroasă.
Persoanele hipotensive pot consuma zilnic câte un pahar de zeamă de varză murată, de asemenea și persoanele care suferă de constipație.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata! Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa! Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat informatii mai multe la adresa de email:gheorghenecula@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *