Elimină celulita cu acest condiment obișnuit

celulită
Elimină celulita cu acest condiment obișnuit

Celulita este acumularea de toxine care face pielea să arate lăsată și cu un aspect de coajă de portocală. Celulita apare din cauza dietei bogate în zaharuri, grăsimi, stilul de viață sedentar, purtarea hainelor mult prea strâmte, fluctuații hormonale, consumul de tutun în exces etc

Hidratarea insuficientă este una dintre cauzele acumulării toxinelor. Hidratarea îți curăță rinichii și ajută la eliminarea toxinelor într-un mod eficient. Dacă totuși te confrunți cu celulită avem un remediu banal, un condiment din bucătărie și anume scorțișoara. Acesta este un condiment care detoxifică și este destul de abraziv încât să stimuleze circulația sângelui.

De asemenea, uleiul de scoțișoară s-a dovedit a fi extrem de eficient. Într-un studiu, două grupe de femei au testat această teorie, prima grupă a fost masată în zonele cu celulită cu ulei normal, iar a doua cu ulei de scoțișoară. Cele din prima grupă au observat o reducere a celulitei de 10%, în timp ce cele care au utilizat uleiul de scorțișoară au văzut o reducere a celulitei de 60%.

De asemena, ceaiul de scoțișoară poate fi consumat timp de câteva zile și se poate observa o reducere vizibilă a celulitei

A.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

 1. Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa minim 2 ore pe zi, in functie de abilitati.
  Cerinte: necesar calculator; conexiune internet; cunostinte minime PC; atentie la detalii; perseverenta.
  Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
  Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
  Oferim si solicitam seriozitate! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.
  Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: dbr59@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *