Este adevărat că femeile ajung mai uşor la orgasm dacă au un partener atrăgător? Iată răspunsul surprinzător al experţilor

Este adevărat că femeile ajung mai uşor la orgasm dacă au un partener atrăgător? Iată răspunsul surprinzător al experţilor
Este adevărat că femeile ajung mai uşor la orgasm dacă au un partener atrăgător? Iată răspunsul surprinzător al experţilor

Potrivit studiilor de până acum, femeile au nevoie de un bărbat dominant ca să ajungă mai uşor pe culmile plăcerii. O cercetare recentă, însă a scos la iveală un lucru surprinzător: femeile au mai multe orgasme dacă partenerul lor arată bine.

În cadrul studiului, cercetătorii au chestionat 110 cupluri, iar rezultatele au demonstrat că femeile ajung mai uşor la orgasm atunci când partenerul lor este atrăgător.

,,Atunci când ajungi la orgasm mai repede înseamnă că plăcerea este mai intensă”, spune David Puts, autorul studiului.

Tags: , ,
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

7 Comments

 1. Femeile ajung mai mai usor pe culmile placerii, daca nu se culca cu oricine care le iese in cale, indiferent cat de atragator sa fie acela.
  Profunzimea actului sexual depinde mai mult de afectiunea dintre cei doi, de modul cum sunt atenti la dispozitia celuilalt si nu de frumusetea fizica. Asta-i in filme si nu in realitate!
  Actul sexual este o relaxare, o deschidere a trupului si spiritului. Cei care vaneaza doar placerea fizica, pot avea surprize de loc placute.

  • Ba cred ca e invers, aia au mai putine surprize neplacute si cand le au sunt doar chestii de moment,

 2. Ptii, nu m-as fi gandit, eu credeam exact invers, ca e mai bine daca barbatul e urat! Vezi domle, ce inseamna stiinta, te lumineaza.

 3. evasta-me se uda numai daca-i arat o poza cu jorj clunea

 4. Dle invers, nickul va defineste perfect. Marga are perfecta dreptate, si asta o spune un barbat de 30 de ani considerat atragator de femei, datorita bunului simt si a manierelor, in primul rand.
  Da, normal ca si aspectul conteaza, oricum Marga a sintetizat perfect realitatea: e nevoie de un singur partener compatibil, ideal e sa fie sot/sotie.
  Altfel, degeaba sa framantati sa fie bine, nu va fi niciodata, pana cand nu puneti lucrurile la punct si nu va hotarati definitiv: DA sau ba.

 5. propunere de proiect cercetare says:

  Solicit 1/2 milion de euro, pentru a porni un proiect de cercetare care sa demonstreze ca barbatilor le plac femeile suple, bune si frumoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *