Exercițiul de cardio pe care îl poți face chiar la tine în curte

Exercițiul de cardio pe care îl poți face chiar la tine în curte
Exercițiul de cardio pe care îl poți face chiar la tine în curte

Majoritatea exercițiilot cardio necesită un antrenor care să țopăie de colo colo energic și cu mult entuziasm. Exercițiile sunt făcute pentru a arde grăsimea mult mai ușor decât exercițiile obișnuite.

Poate îți aduci aminte de copilărie, când săreai coarda de dimineața până seara. Acest exercițiu îți pune toți mușchii în funcțiune și crește pulsul accelerând arderea caloriilor. “Dacă sari coarda 10 minute este ca și cum ai face o sesiune de aerobit” este de părere Neil Johannsen, asistent profesor la Universitatea din Louisianna.

Săritul coardei utilizează mușchii picioarelor, ai abdomenului și ai brațelor. Este un exercițiu pe care îl poți face oriunde, fie în fața blocului, fie în curte.

Sesiuni scurte de sărituri cu coarda facilitează sistemul limfatic, astfel celulita se topește asemenea cașcavalului. “Pentru a reduce celulita trebuie să ardem calorii” este de părere specialistul.

Pentru cei care vor să scoată mai mulți bani din buzunar există și varianta de SMART ROPE, un dispozitiv care afișează de câte ori sari coarda și care se conectează cu smartphone-ul tău.

smart-rope

A.

13 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook