Experiment inedit. Ce se întâmplă cu inima unui bărbat când își cere iubita în căsătorie?

Experiment inedit. Ce se întâmplă cu inima unui bărbat când își cere iubita în căsătorie?
Experiment inedit. Ce se întâmplă cu inima unui bărbat când își cere iubita în căsătorie?

Într-adevăr, cererea în căsătorie este un moment extrem de stresant pentru bărbaţi, după cum arată şi un experiment recent.

Un bărbat care plănuia să îşi ceară în căsătorie iubita a purtat în ziua respectivă un monitor cardiac, pentru a face un experiment.

Apoi, el a publicat pe Reddit rezultatul electrocardiogramei, ca să arate cât de emoţionat a fost în acele momente importante.

Cererea în căsătoria urma să aibă loc la Roma, unde tânărul îşi invita iubita pentru o vacanţă romantică. În acea zi, cei doi s-au plimbat prin oraş, au vizitat Colosseumul şi au mâncat îngheţată.

Rezultatul electrocardiogramei, în timpul cererii în căsătorie. Bărbatul a notat aici cele mai importante momente    Rezultatul electrocardiogramei, în timpul cererii în căsătorie. Bărbatul a notat aici cele mai importante momente

Bărbatul a avut cu el şi un GPS, pentru a monitoriza traseul din acea zi. Astfel, când a început să se apropie de Forul Roman, locul unde plănuise cererea în căsătorie, inima lui a început să bată mult mai repede, după cum se vede şi pe acest EKG.

Evident, în momentul cererii pulsul lui a crescut şi mai mult, ajungând la 130 de bătai pe minut.

Apoi s-a relaxat pentru scurt timp, iar în clipa în care iubita i-a răspuns DA, inima lui a început să bată din nou mai tare.

Pulsul i-a scăzut din nou abia după ce tinerii îndrăgostiţi s-au aşezat pe o bancă.

Ajuns acasă, tânărul a realizat acest EKG cu ajutorul programului Excel, folosind datele de pe monitorul cardiac purtat.

El spune că frica lui cea mai mare în acea zi a fost să nu piardă cumva inelul de logodnă

6 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook