Sari la conținut

Lucrurile extraordinare pe care nu le pe care nu le ştiai despre ASPIRINĂ

Aspirina îți face pielea să arate mai tânără, mai suplă și, în plus, tratează și acneea, dacă este aplicată direct pe piele!

Acidul salicilic din aspirină este un compus cu acțiune exfoliantă și antiinflamatoare, care accelerează regenerarea pielii. Acidul beta hidroxil din acest medicament ajută la calmarea roșeții, a inflamațiilor și mâncărimilor pielii. Acesta pătrunde adânc în piele pentru a desfunda efectiv porii, stimulând reînnoirea și contribuind eficient la exfolierea celulelor moarte.

Face minuni

Inflamațiile de la nivelul pielii se pot manifesta într-o varietate de moduri, inclusiv acnee, cuperoză și semne vizibile de îmbătrânire (riduri și lăsarea pielii). La rândul lui, colagenul este și el afectat, astfel că procesul de îmbătrânire se accelerează. Pentru că doar colagenul este cel care dă fermitate pielii, menținând-o fină și elastică, atunci când nivelul acestuia suferă dezechilibre, pielea începe să piardă din frumusețe.

Din acest motiv și datorită caracteristicilor sale unice, care combat inflamația, aspirina este un remediu de nădejde, ce întârzie efectele trecerii timpului pe chipul tău. Proprietățile anti-inflamatoare ale aspirinei fac minuni și în cazul ochilor obosiți și umflați. Acest medicament reduce destul de mult umflăturile cauzate de oboseală, retenție de apă sau de inflamarea sinusurilor.

Dacă îți dorești un ten reîmprospătat, fără să investești în produse cosmetice, atunci folosește aspirină și pentru această procedură.

Este practic cea mai ieftină formă de exfoliere la care poți recurge.Aspirina acționează ca un antiseptic natural pentru piele, de aceea îți poți pregăti și păstra la rece o loțiune tonică, pe bază de acid acetilsalicilic.
Chiar și pentru părul vopsit, aspirina este eficientă în combaterea mătreții, astfel că vei putea renunța în cel mai scurt timp la șampoanele destinate acestei probleme. Pentru ca sezonul cald și-a pus amprenta și asupra părului, vei avea nevoie de un ajutor de nădejde pentru a-l resuscita. Clorul din bazine, apa sărată a mării sau simplele raze ale soarelui sunt cei mai nocivi factori pentru structura firului de păr, ducând la decolorarea acestuia. Cu puțină aspirină, vei putea remedia situația.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: