FOTO Coafuri pentru femeile trecute de 40 de ani, de la vedetele de la Hollywood

FOTO Coafuri pentru femeile trecute de 40 de ani, de la vedetele de la Hollywood
FOTO Coafuri pentru femeile trecute de 40 de ani, de la vedetele de la Hollywood

O femeie, dupa ce trece de varsta de 40 de ani, nu prea mai poate purta orice fel de tunsoare pe care ar fi ales-o pe cand avea 25.
Fie ca este decizia ei, fie ca este constransa cumva din afara de preconceptiile intalnite in societate, pur si simplu inclina sa adopte o tunsoare mai potrivita ca stil varstei. Atentie, insa! Acesta nu presupune sa fie tunsa scurt, creata si roscata!
Varsta mijlocie la femei nu este tocmai iertatoare. Ocazional, poate fi chiar nemiloasa. Textura parului se schimba treptat, uneori prea rapid incat devine tot mai greu de aranjat. Dupa 40 de ani, subtierea firului de par si uscarea lui sunt printre primele impedimente ale unui par radiant si al unei tunsori reusite. Daca adaugam si faptul ca intervine si gandul, adesea nerostit, „Nu pot sa port eu asta. Am o varsta!”, atunci devine tot mai greu de obtinut un look reusit.
Insa indiferent de varsta, o femeie nu trebuie sa cedeze presiunilor, fie ele referitoare la cate primaveri a facut, la cati copii are sau nu are, la cate vase trebuie sa spele, fie la ce zic colegele de serviciu sau sotul.
Mai mult de atat, trebuie sa existe o opozitia puternica din partea fiecarei femei impotriva lookului de mama specific anilor ’90: par scurt, cret si roscat (sau blond, uneori).

Continuarea si FOTO pe Lyla.ro

Tags: ,
6 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook