FOTO Tunsoarea care vine bine oricarei femei, indiferent de forma fetei

FOTO Tunsoarea care vine bine oricarei femei, indiferent de forma fetei
FOTO Tunsoarea care vine bine oricarei femei, indiferent de forma fetei

Exista o mie si una de tunsori pentru o mie si una de forme ale fetei. Insa exista si o tunsoare care vine bine oricarei femei, indiferent ce forma a chipului are.

 

Parul de lungime medie, tuns in scari vine bine absolut tuturor femeilor. Actritele Keira Knightley, Jessica Alba, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow si cantareata Katy Perry sunt foarte diferite ca femei din punct de vedere al stilului, dar si al formei fetei. In timp ce Keira Knightley are mandibula mai patratoasa, cu aspect mai masculin, Jessica Alba are forma fetei considerata perfecta, ovala, ca de papusa. Cu toate acestea, ambelor vedete internationale le vine bine parul de lungime medie.

 

Tunsoarea pe par de lungime medie, in scari incadreaza orice forma a fetei, indiferent daca este ovala, patrata, in forma de inima sau rotunda, spune specialistii in Hairstyling ai revistei internationale “Elle”. “Gherutele” create in partea din fata a parului permite incadrarea mandibulei, chiar daca este delicata, ingusta si feminina sau mai barbateasca, patrata.

 

Un motiv in plus pentru a adopta tunsoare pe par de lungime medie, in scari este faptul ca niciodata nu iese din moda. Amintiti-va de Jennifer Aniston in serialul “Friends”.

 

Vezi FOTO si citeste continuarea pe lyla.ro

2 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook