Gabriel Cotabiță a ieșit din operație. Ce spun medicii despre starea lui

Gabriel Cotabiță a ieșit din operație. Ce spun medicii despre starea lui
Gabriel Cotabiță a ieșit din operație. Ce spun medicii despre starea lui

Gabriel Cotabita a suferit un stop cardio respirator in timp ce se afla in sala de fitness a hotelului Hilton.

Artistul Gabriel Cotabiţă a fost supus unei coronarografii și operația a reușit. Surse medicale au precizat că în prezent cântăreţul este în stare stabilă.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca după ce a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală.

Angajaţii hotelului au sunat la 112, anunţând că artistului i s-a făcut rău.

În incinta hotelului se afla şi un medic universitar, care a început imediat resuscitarea lui Gabriel Cotabiţă şi a continuat-o până în momentul sosirii echipajului SMURD.

Se pare ca Gabriel Cotabita ar fi alergat zeci de minute pe banda, in sala de fitness a Hotelului Hilton din Capitala, dupa care a trecut la un aparat pentru brate. La scurt timp s-a prabusit la pamant.

Se pare ca medicul Hotelului Hilton nu a intervenit in niciun fel si, desi artistul ar fi avut nevoie de masuri de resuscitare – masaj cardiac si respiratie artificiala, doctorul a mers la cantaret cu pansamente.

Ambulanta a ajus la fata locului in 4 minute, iar medicii de la urgenta l-au resuscitat timp de alte 25 de minute, dupa ce Gabriel Cotabita a intrat in stop cardio-respirator.

Medicii de la urgenta au spus ca artistul nu avea puls atunci cand ei au ajuns la fata locului.

Din informatiile de până acum, medicii spun că Gabriel Cotabiţă a suferit o tulburare malignă de ritm cardiac. In astfel de cazuri, inima o ia razna, bate atât de tare încât sangele nu mai poate fi pompat în organism. Sistemul circulator cedează practic. In momentul acela, subit intervine starea de inconştienţa.

31 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook