Iată ce trebuie să mănânci ca să fii bun la pat

Iată ce trebuie să mănânci ca să fii bun la pat
Iată ce trebuie să mănânci ca să fii bun la pat

Există o mulțime de studii care au demonstrat că anumite vitamine și compuși din alimente pot stârni pofta de sex

Iată un top al celor mai importante alimente cu efect afrodisiac:

Avocado

Este un aliment deosebit, cel mai bun afrodisiac pentru barbati. Se poate transforma in elementul ideal pentru o seara de neuitat, asadar trebuie inclus neaparat in meniu. Stimuleaza productia de hormoni masculini si stimuleaza circulatia sangelui, de aceea este ingredientul perfect pentru o erectie puternica.

Migdale

Sunt o sursă imporantă de vitamine și minerale care cresc libidoul, precum zincul, seleniul și vitamina E.

Ciocolată

Având un conţinut important de cacao, ciocolata conţine un alcaloid – theobromina – care atunci când este consumat în cantităţi mari are puternice efecte afrodisiace. Faptul a fost demonstrat de un studiu făcut asupra lucrătorilor din fabricile de ciocolată, care consumă cantităţi excesive din produsele pe care le fabrică. S-a remarcat astfel că peste 65% dintre ei au un libido cu mult peste valoarea medie a potenţialului sexual al unui om obişnuit.

Ţelină

Cunoscută şi ca plantă medicinală afrodisiacă, ţelina este un aliment tradiţional pentru menţinerea şi redobândirea potenţei sexuale. Frunzele sunt indicate ca şi condiment pentru o mulţime de mâncăruri vitalizante, dar şi ca ingredient pentru salatele de crudităţi

Sushi

Somonul şi macroul conţin Omega 3, acizi graşi care menţin activă producţia de hormoni. Tonul conţine seleniu, un mineral care ajută la creşterea numărului de spramatozoizi. Ghimbirul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

Banane

Ajută la eliberarea serotoninei în organism, hormonul fericirii care creşte buna dispoziţie şi calemează sistemul nervos. Bananele conţin potasiu, un mineral care întăreşte musculatura, un element crucial pentru a atinge orgasmul.

86 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook