Igredientul MINUNE pentru Dieta FULGER: 2 kilograme în 3 zile

Igredientul MINUNE pentru Dieta FULGER: 2 kilograme în 3 zile
Igredientul MINUNE pentru Dieta FULGER: 2 kilograme în 3 zile

O dietă care să ducă la pierderea rapidă a kilogramelor în plus este visul oricui. Iată însă că există se pare un ingredient minune, care face posibilă o asemnenea dietă.

Cu un conţinut ridicat de apă, la care se adaugă vitamine şi minerale, castravetele proaspăt este o mină de aur pentru siluetă: detoxifica organismul, hidratează intens, oferă un plus de energie, combate retenţia apei, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi vă scapă de 2 kilograme în doar 3 zile.

Cea mai bună soluţie

Dieta cu castraveţi se pare că este cea mai bună soluţie la care se poate apela  atunci când doriţi să slăbiţi rapid. Castraveţii sunt o sursă excelentă de apă(95%), oferă fibre, vitamina A, vitamine din complexul B (B6, acid folic), vitaminele C şi E, precum şi minerale: siliciu asimilabil (îmbunătăţeşte aspectul pielii), magneziu, potasiu, fosfor şi fier.
Aveţi voie să mâncaţi orice cantitate de castraveţi doriţi: au un aport caloric foarte scăzut – 13 calorii la 100 de grame. Castraveţii pot fi consumaţi ca atare sau în salate, alături de alte legume.

De asemenea, se poate consuma suc de castraveti, excelent pentru detoxifiere, hidratare şi arderea grăsimilor. Această dietă nu ar trebui ţinută mai mult de 3 zile, întrucât nu oferă toate subtanţele nutritive de care organismul are nevoie. Una dintre vedetele de la Hollywood care ţine dieta cu castraveţi este Jennifer Aniston.

Tags:
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comments

  1. Cu singura conditie ca sa nu fie sub 18 cm.

  2. am auzit si eu !dar trebuie sa fie castraveti…drepti!altfel,geaba!pentru vedetele din ro!

  3. Mancati mult si veti slabi…sau veti arata ca vacile pe pajiste. Pentru toti naivii spun asta ai un minus de 10kg/luna daca faci sport o ora pe zi avand pulsul la 120-130 batai pe minut (regim aerobic) si nu o sa mai ai chef de mancat prostii ci doar ce simti ca organismul tau iti cere, si exact cat trebuie. Nu astepta sa devii prea obez, ca nu mai tine. Restul sunt povesti nemuritoare pentru mancai care cred ca mancand, vei slabi. Metoda e verificata pe 2 prietene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *