În premieră în România, DENT ESTET lansează “IMPLANT+”, Primul plan de garanție extinsă a implantului dentar

În premieră în România, DENT ESTET lansează “IMPLANT+”, Primul plan de garanție extinsă a implantului dentar
În premieră în România, DENT ESTET lansează “IMPLANT+”, Primul plan de garanție extinsă a implantului dentar

DENT ESTET, liderul pieței de servicii stomatologice din România, lansează, în premieră națională, „IMPLANT+”, singurul plan de garanție extinsă conceput special pentru implantul dentar. Acesta este destinat mentenanței implantului dentar și acoperă retratamentul în schimbul unei rate lunare foarte avantajoase.

“Planul de garanție extinsă pentru implantul dentar este o necesitate pe piaţa românească, cu atât mai mult cu cât în țara noastră nu există asigurări de sănătate cu acoperire completă pentru servicii stomatologice. Cu „IMPLANT+” nu pierzi ce ai obţinut deja, practic îţi protejezi investiţia. Iar costul pentru 2 ani de garanție este cu peste 70% mai mic decât eventualul cost al retratamentului.”, a declarat Dr. Oana Taban, Founder & CEO DENT ESTET.

Inspirat de modelul american, „IMPLANT+” reprezintă garanţia securizării unei investiţii importante făcute în sănătate și se bucură de un mare succes în SUA, Marea Britanie şi Germania. În țara noastră, el a fost introdus de grupul DENT ESTET în urma conștientizării nevoii pacienților de a-și proteja investiția în tratamente de implantologie dentară.

„Conform unui studiu pe care l-am realizat anul trecut, 35% dintre pacienți noi au apelat la serviciile clinicii în urma unor intervenţii de implant dentar eşuate. Fiind unul dintre cele mai complexe tratamente, implantul dentar are nevoie de mentenanță pe termen lung, iar printr-un astfel de serviciu financiar pacienții vor avea ocazia de a-și securiza investiția medicală.” a declarat Dr. George Luca, unul dintre cei 7 medici supraspecializați în implantologie dentară din cadrul DENT ESTET.

Acest serviciu se adresează atât pacienților DENT ESTET, cât și altor pacienți cu o stare optimă de sănătate, care au deja un implant funcţional, dar care vor să beneficieze, pe termen lung, de expertiza DENT ESTET.

Având în permanenţă ca prioritate perfecţiunea actului medical şi siguranţa pacientului, DENT ESTET a investit constant în echipamente performate care să se alinieze serviciilor de ultimă oră oferite în cadrul clinicii. Printre cele mai importante achiziții se numără și cel mai performant echipament de radiologie panoramică de pe piaţă, ProMax – Digital Panoramic Dental X-Ray, în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Totalul investiţiilor în tehnologie, produse şi aparatură din ultimul an se ridică la peste 150.000 de euro.

Ca urmare a introducerii noului produs financiar, reprezentanții celui mai mare grup dentar din România estimează în primul an o majorare de 20% a încasărilor pentru serviciile de implantologie dentară.

Alături de abonamentul individual sau plata în rate, noul produs financiar a fost lansat de DENT ESTET pe piaţa de servicii stomatologice din România cu scopul de a le oferi pacienţilor săi posibilitatea de a accesa servicii medicale de top, având garanţia calităţii şi confort financiar.

22 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook