Informatii despre prima saptamana de sarcina

sarcina
Informatii despre prima saptamana de sarcina

Corpul tau trece printr-o serie de schimbari odata ce esti pe cale sa devii mamica. Asa ca va vom oferii informatiile necesare pentru a incerca sa va ghidam prin aceasta experienta
Menstruatia pe care o aveti in aceasta saptamana ar putea fi ultima pentru o buna perioada de timp. Bucurati-va! Bine, daca nu va bucurati de aceasta perioada, macar apreciati faptul ca daca nu ar fi aceasta perioada nu ati fi capabile sa concepeti un copil! Da, macar o data puteti considera ciclul menstrual ca fiind prietenul vostru. Va intrebati ce altceva se intampla in aceasta saptamana cu corpul vostru? Cititi in continuare..
La ce va ganditi: – “Adio crampe menstruale, absorbante si pofte de ciocolata! Bine ati venit crampe datorate sarcinii, absorbante zilnice si chiar mai mari pofte de ciocolata!”
Corpul dumneavoastra: In primele 2 saptamani de sarcina de fapt nici nu sunteti insarcinata. Da, ati auzit bine. Cand medicul sau moasa dumneavoastra calculeaza data la care ar trebui sa nasteti, va aduna 40 de saptamani de la prima zi al ultimului ciclu menstrual, si nu din momentul conceperii efective(in jur de ziua 14). Cat timp sunteti in timpul ciclului menstrual, uterul asteapta si un ou se pregateste sa treaca prin trompele uterine, sperand ca va intalni un norocos, inotator rapid, spermatozoid.
Continuarea pe Lyla.ro

Tags:
4 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook