Infuziile care vă scapă de mâinile transpirate

Infuziile care vă scapă de mâinile transpirate
Infuziile care vă scapă de mâinile transpirate

Emoţiile şi stresul pot duce la o transpiraţie abundentă a palmelor. Această afecţiune se poate trata cu ajutorul frunzelor de nuc sau cu scoarţă de stejar, preparate sub formă de infuzie.

Din două lingurițe de frunză de nuc mărunțită, fierte timp de 20 de minute în 250 de ml de apă, se prepară o infuzie în care se țin mâinile timp de 10 minute. Cel de-al doilea tip de ceai se prepară din două linguriţe de coajă de stejar mărunţită, fiartă în aceeaşi cantitate de apă. În lichidul obținut se țin mâinile timp de un sfert de oră, apoi se scot fără a se şterge. Un alt remediu poate fi tamponarea palmelor cu suc de lămâie. În acest fel porii sunt astupaţi, iar transpiraţia este diminuată.

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Reclama scapa de neg sau alunita este o excrocherie periculoasa care ar trebui interzisa. Intr-o tara civilizata astfel de reclame sunt interzise. O alunita sau neg poate ascunde un melanom, care este un cancer foarte agresiv. Singurul tratament eficient este depistarea precoce si tratamentul chirurgical dupa un protocol bine pus la punct. A pune pe o leziune maronie tot felul de remedii naturiste poate intarzia diagnosticul de melanom si implicit evolutia spre un stadiu care nu mai poate fi tratat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *