Investiție de 5,5 milioane de euro la Băile Olănești. Mâine se deschide cel mai mare centru wellness din regiune

Investiție de 5,5 milioane de euro la Băile Olănești. Mâine se deschide cel mai mare centru wellness din regiune
Investiție de 5,5 milioane de euro la Băile Olănești. Mâine se deschide cel mai mare centru wellness din regiune

Tisa Spa Resort din statiunea Baile Olanesti, langa Ramnicu-Valcea isi deschide portile maine, pe 3 iunie, dupa o investitie de 5,5 milioane euro inceputa in 2014 si cofinantata prin programul Regio POR.

Preturile biletelor de intrare incep de la 25 de lei. Astfel, un adult va plati 25 de lei pentru trei ore si 50 de lei in weekend pentru toata ziua, in timp ce un copil pana la 14 ani va plati 12 lei pe 3 ore.

Pretul unei zile petrecuta in cadrul complexului este de 60 de lei cu acces atat la zone de piscine si atractii cat si Thermarium. La terapiile spa preturile incep de la 60 de lei pentru o ora de masaj Aromaremediu.

RELAXARE CU RADACINI ROMANESTI

„Credem ca trebuie sa invatam din echilibrul cu care natura isi urmeaza cursul si sa beneficiem de tot ceea ce are ea de oferit. Asa cum ciclurile anotimpurilor regenereaza anual lumea inconjuratoare, la fel si corpul uman are capacitati de regenerare care trebuie activate. Urmind aceasta filozofie, programele spa semnatura Tisa isi au radacinile in ritmurile ciclice ale Olteniei”. (Ioana Rebenciuc, director operational)

Programele au la baza acele proceduri traditionale romanesti inspirate din natura si transpuse in prezent. De asemenea, echipa de management impreuna firma de consultanta au ales sa lucreze predominant cu branduri romanesti in crearea meniului de terapii, alegind linii ca Plantavorel, Pell Amar si Farmec, cu indelungata si recunoscuta istorie in cercetare si in tratamente de infrumusetare.

Colectia de tratamente – Farmacia Naturii – se bazeaza pe extracte de plante romanesti ca roinita, busuioc, salvie, geranium care se regasesc in meniu sub forma de bai de plante si cataplasme.

Terapiile poarta nume ca Ritualul Reginei Maria (cu extract de violete, parfumul semnatura al Reginei), Coloana Infinitului- o terapie pentru spate cu namol sapropelic, Aromaremediu, Pasarea Maiastra sau Tinerete fara Batranete, toate capitalizind pe proprietatile farmaceutice ale extractelor de plante, namolului pur, algelor si celorlalte ingrediente active apreciate de multa vreme peste hotare.

„Este pentru prima data cand un spa romanesc se bazeaza pe resurse proprii pentru a crea un meniu. Pe langa deja celebrul Gerovital, am ales sa lucrez si cu alte branduri si laboratoare romanesti, in speranta ca publicul va aprecia aceste linii de produse, de multe ori cu calitati net superioare altor game de pe piata externa. Vreau sa celebrez mostenirea lui Brancusi, a Reginei Maria si a lungului sir de tamaduitori romani care au tinut vii traditiile de infrumusetare, stare de bine si terapie”. (Oana Manole, Spa d’Or Consulting)

DEDICAT INTREGII FAMILII

Un tratament facial relaxant dupa un antrenament fitness, un pranz delicios, un tratament Parenie Venik in sauna, sucuri hranitoare sau o petrecere pentru copii in zona de piscine si locuri de joaca dedicata lor, toate fac parte din spectrul larg de oferte care va satisface toate asteptarile.

Cei peste 4000 mp ai construcriei sunt impartiti extrem de judicios pentru a oferi atat relaxare cat si o dispozitie tonica, tinta fiind starea de bine pentru intreaga familie. In zona Thermarium, complementar meniului de inspiratie romaneasca, nu puteau lipsi si terapii internationale, de neinlocuit intr-un meniu spa autentic: hammam turcesc, hammam marocan, Parenie Venik – de inspiratie ruseasca, un tratament pentru prima oara prezent in Romania. Atractiile oferite sunt completate cu camera VIP, terasa panoramica, sala de jocuri de agrement si toboganele cu apa.

REZERVAT PETRECERILOR CU PRIETENII

Spatiile imobilului sunt prietenoase si au fost gandite pentru a include si activitati de socializare, potrivite pentru petreceri intre prieteni. Terasa panoramica se poate inchiria, asemenea camerei VIP. Tisa va gazdui in fiecare vineri si sambata ‚Noaptea de Spa’, la care puteti experimenta zona termala si piscinele.

ZONA AQUA

Un spatiu interior interactiv de piscine, creat pentru toata familia, cu 19 optiuni de jocuri acvatice
● 4 tobogane de apa ● 1 piscina inot ● 1 piscina agrement cu 3 bazine ludice cu jeturi de apa, cascade, lazy river, fotolii de hidromasaj ● 3 piscine copii ● loc de joaca copii ● gradinita pentru copii ●terase plaja ● spa boutique ● terasa panoramica cu 4 jacuzzi-uri ● sala de jocuri

CASA NATURII

Un spa prietenos, cu terapii pe baza de plante romanesti.

● Saune: infrarosu, finlandeza, aroma-sauna ● hammam ● salina ● baie de aburi ● dusuri emotionale ● frigidarium ● baie Kneipp ● tepidarium ● fotolii termale ● ciubar ● VIP Spa Suite cu Jacuzzi ● cabina cuplu Vichy ● cabina cuplu hidroterapie ● Ayurveda ● estetica ● 5 cabinete spa

84 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook