Îşi tratează copilul autist cu marijuana medicinală

Îşi tratează copilul autist cu marijuana medicinală
Îşi tratează copilul autist cu marijuana medicinală

Folosirea cannabisului în tratarea bolilor neurologice, a epilepsiei şi a tumorilor canceroase este permisă în anumite state din America şi în 8 ţări europene.

O familie din Oregon a ales pentru băieţelul lor de 11 ani acest tratament controversat pentru ameliorarea simptomele autismului. Încă de la 5 ani, copilul a început să aibă un comportament auto-destructiv. ,,Avea obiceiul să se lovească cu capul de pereţi până când sângera,” povesteşte tatăl băiatului.

Însă, de când au început să-i administreze de 3 ori pe săptămână o formă lichidă de marijuana, părinţii au văzut o îmbunătăţire semnificativă a comportamentului băieţelului.

Asociaţia Americană de Pediatrie este împotriva folosirii marijuanei medicinale pentru copii, deoarece nu se cunosc efectele adverse pe care le poate avea drogul pe termen lung.    

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

5 Comments

  1. ce nu ati precizat : sunt tipuri de marijuana la care au continut halucinogen redus

  2. Unu din Spania says:

    Cannabisul nu are continut haluncinogen ca anumite ciuperci sau cactusi are continut psihoactiv care se numeste THC, pentru tratament se folosesc anumite varietati de cannabis cu continut mare de CBD care nu este psihoactiv

  3. Da, oricum si daca ar folosi marijuana sau canabis tot droguri de risc de numesc. Chiar NU poti trata un copil cu droguri… este delirant si antiuman!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *