La 50 de ani arată de 30. Ce ingredient adaugă mereu în mâncare ca să se mențină tânără

La 51 de ani, Anjula Devi nu are niciun rid și ar putea fi ușor confundată cu o tânără de 30 de ani.

Mamă a doi copii, Anjula susține că secretul tinereții ei sunt condimentele pe care le adaugă în toate mâncărurile. Chef Anjula Devi is a proponent of traditional Indian cuisine which she says has kept her looking youthful

The 51-year-old mother to two boys says she is living proof of the efficacy of herbs and spices 

‘Imi place să gătesc legume proaspete și verdețuri și nu folosesc niciodată coloranți artificiali sau conservanți. ”, a spus Anjula.

Femeia susține că secretul tinereții ei sunt condimele și cele pe care le folosește cel mai des sunt următoarele:

  • tumeric
  • coriandru
  • semințe de muștar
  • kashmiri chilli
  • scorțișoară
  • cardamon verde

”Condimentele ne ajută să ne menținem tineri, iar sunt dovada vie”, a adăugat Anjula.

491 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
CITESTE ACUM
loading...