La 50 de ani arată de 30. Ce ingredient adaugă mereu în mâncare ca să se mențină tânără

La 51 de ani, Anjula Devi nu are niciun rid și ar putea fi ușor confundată cu o tânără de 30 de ani.

Mamă a doi copii, Anjula susține că secretul tinereții ei sunt condimentele pe care le adaugă în toate mâncărurile. Chef Anjula Devi is a proponent of traditional Indian cuisine which she says has kept her looking youthful

‘Imi place să gătesc legume proaspete și verdețuri și nu folosesc niciodată coloranți artificiali sau conservanți. ”, a spus Anjula.

Femeia susține că secretul tinereții ei sunt condimele și cele pe care le folosește cel mai des sunt următoarele:

  • tumeric
  • coriandru
  • semințe de muștar
  • kashmiri chilli
  • scorțișoară
  • cardamon verde

”Condimentele ne ajută să ne menținem tineri, iar sunt dovada vie”, a adăugat Anjula.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Gabrielle Nicole says:

    eventual, turmeric ;)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *