Leac pentru insomnie din 3 ingrediente naturale

Leac pentru insomnie din 3 ingrediente naturale
Leac pentru insomnie din 3 ingrediente naturale

Insomnia este o tulburare de somn, care apare atunci când o persoană doarme mai puțin de 6 ore pe noapte. Tulburarea poate fi cauza unei alte boli sau poate avea cauze psihologice, însă trebuie să fim foarte atenți când avem de-a face cu o astfel de problemă. În general, persoanele care suferă de insomnie sunt mult mai obosite, au o dispoziție proastă, nu au energie și sunt mai stresate.

Iată cum poți ameliora insomnia și cum poți avea un somn liniștit

Redu timpul petrecut în fața tabletelor, telefonului sau a calculatorului, deoarece lumina albastră, nenaturală acționează asupra hormonilor somnului și astfel vei adormi mai greu

Fă o baie caldă pentru a-ți relaxa mușchii și a-ți deschide porii

Bea un ceai de mușețel, sunătoare sau altă plantă care îți place. Pune în ceai 2 linguri de oțet de mere și 2 linguri de miere.

Mierea reduce starea de oboseală, care de cele mai multe ori nu te lasă să te odihnești și oțetul de mere este un leac folosit de grecii antici, care sporește eliberarea triptofanului,  o substanță care se metabolizează în serotonină și îți dă o dispoziție bună, astfel se reduce stresul.

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Ofertă serioasă de muncă la domiciliu!!! Căutăm colaboratori pentru publicare anunţuri. Nu este necesară experienţă. Câştiguri sigure într-o activitate deosebit de plăcută şi interesantă,în timpul liber,fără stres,fără obligaţii. Cerinţe: – cunoştinţe minime PC ; – necesar calculator+conexiune internet; – răbdare si seriozitate. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecţii prin mail. Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice şi se poate lucra de oriunde din ţară şi din străinătate. Pentru detalii trimiteţi „Info” la adresa : aquamymy@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *