Lidia Fecioru recomandă rețeta românească pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului

Lidia Fecioru recomandă rețeta românească pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului
Lidia Fecioru recomandă rețeta românească pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului, probleme pentru marea majoritate a românilor.

Lidia Fecioru a dezvăluit că metoda prezentată are grijă de colesterol şi creşte imunitatea, susține RomâniaTV.

Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. Iar schimbările sunt resimtite din plin, asigură bioenergoterapeutul.

110 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook