Liftingul de coapse, soluția pentru un corp cu forme ideale

Liftingul de coapse, soluția pentru un corp cu forme ideale
Liftingul de coapse, soluția pentru un corp cu forme ideale

Perioada sarbatorilor de Paste ne-a prins in offside anul acesta pentru ca s-a deschis si sezonul estival, kilogramele acumulate in cele cateva zile libere ne vor da batai de cap la plaja pentru ca avem prea putin timp de pregatire. Abdomenul, talia si coapsele sunt preocuparile principale ale doamenelor inainte de vacanta de vara. Mersul la sala de sport, o dieta bazata pe cruditati sau cateva interventii de chirurgie estetica ne pot face sa aratam cat mai aproape de ideal in urmatoarea vacanta.

”Celulele adipoase, celulita si pielea in exces se acumuleaza cel mai des pe coapse, ceea ce face un corp sa para mai in varsta decat e in realitate. Liftingul intern al coapselor corecteaza pielea in exces de la nivelul zonei interne, medii si externe a coapselor. Liftingul partii inferioare a corpului presupune o incizie completa in jurul trunchiului. Desi poate parea excesiva, este o interventie foarte eficienta ce nu numai ca imbunatateste talia, dar si fesele si portiunea laterală a feselor”, spune Dr. Ion Zegrea, medic specialist chirurgie plastica.

Liftingul coapselor indeparteaza excesul de piele si de grasime, oferind un contur estetic si placut. Este o operatie care se adreseaza cel mai frecvent pacientelor care au pierdut in greutate, natural sau dupa chirurgie bariatrica, dar si a celor care din cauza varstei prezinta piele in exces, cu elasticitate scazuta, cu un aspect neplacut. Timpul de recuperare postoperator dupa o interventie de lifting de coapse este de 2 saptamani. Se recomanda ca primele 7 zile dupa operatie sa se evite efortul fizic.

”Pacientele mele aleg liftingul de coapse dupa ce au realizat c exercitiul la sala de fitness si pierderea in greutate printr-o dieta nu pot da acea fermitate si acel aspect bine proportionat, care sa mearga in tandem cu imaginea de ansamblu a corpului. Liftingul chirurgical de coapse rezolva foarte eficient aceasta problema. Imi place sa le amintesc pacientelor mele un lucru foarte important: un corp ingrijit printr-un stil de viata activ si sanatos este cheia succesului pentru orice schimbare la nivelul organismului nostru”, mai spune chirurgul estetician, Dr. Ion Zegrea.

Potrivit statisticilor Societatii Americane a Chirurgilor Plastici (ASPS), in 2015 peste 9.120 de femei din SUA au ales sa isi remodeleze coapsele prin interventia de lifting, o crestere cu 73% fata de anii 2000, cand a existat un boom al operatiilor estetice peste tot in lume. Pentru Europa nu exista o statistica specifica privind aceasta operatie, dar unele articole de specialitate arata o tendinta asemanatoare cu cea de peste Ocean.
Interventia de lifting de coapse sau fese are un cost de 2200 de euro.

20 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook