Metoda de remodelare preferată la Hollywood, acum și în România. Tehnologia 3 în 1 care face minuni pentru talie și celulită

Metoda de remodelare preferată la Hollywood, acum și în România. Tehnologia 3 în 1 care face minuni pentru talie și celulită
Metoda de remodelare preferată la Hollywood, acum și în România. Tehnologia 3 în 1 care face minuni pentru talie și celulită

Metoda preferată de starurile de la Holywood pentru remodelarea corpului este prezentă acum și în țara noastră. Tehnologia a fost aprobată de Agenția Medicamentului și Alimentului din SUA (FDA – Food and Drug Administration) și este primul și singurul aparat care are la bază trei terapii de remodelare: infraroșu, drenaj limfatic și radiofrecvența. Tehnologia inovatoare poate contribui la pierderea de până la 10 centrimetri în circumferință, în decurs de 2 luni. Rezultatele sunt asemănătoare celor obținute cu ajutorul intervențiilor estetice, însă fără bisturiu.

Principalul avantaj al aparatului revoluționar Velashape este acela că înglobează toate tehnologiile folosite pentru remodelare corporală existente în prezent, pentru a obține un corp tonifiat, frumos conturat și bine structurat:

  • tehnologia infraroșu
  • vacuumul pulsat
  • masajul mecanic

Depozitele de grăsime profunde – „topite”, circulația – intensificată

„Utilizând tehnologia inovatoare elōs, Velashape acționează atât la nivelul straturilor superficiale ale pielii, cât și în profunzimi, contribuind astfel la scăderea depozitelor de grăsime nedorită și la reducerea măsurabilă a circumferinței taliei. Vacuumul și masajul contribuie și ele la intensificarea circulației locale și la creșterea metabolismului celulelor adipoase, reducând astfel volumul acestora”, explică Mădălina Pănescu, kinetoterapeut în cadrul clinicii Bioderm.

Acest tratament este eficient tocmai datorită combinației dintre lumina infraroșie și energia cu radiofrecvență, care încălzesc precis țesuturile dermei și hipodermei, în interiorul zonei tratate. Pielea devine astfel mult mai netedă, celulita este vizibil redusă, iar circumferința taliei poate scădea cu 8-10 cm, în decurs de șase săptămâni.  De altfel, studiile clinice au arătat că 85% dintre cei tratați cu aparatul Velashepe au relatat scăderea circumferinței cu cel puțin 1 cm la coapse, respectiv scăderi de până la 8-10 cm în talie. În tot acest timp, pacientele nu trebuie să se înfometeze, ci doar să respecte un regim alimentar echilibrat.

Rezultate vizibile după o ședință

Se pot trata cu Velashape abdomenul, fesele, coapsele, brațele sau gâtul în mai puțin de 30 de minute. Costul unei ședințe cu Velashape este de 50 de euro, pentru fiecare zonă tratată.

„Terapia este nechirurgicală, neinvazivă și nu necesită timp de recuperare. Este nevoie de o ședință pe săptămână, timp de 6-7 săptămâni. Rezultatele sunt vizibile încă după prima ședință. Cel mai frecvent program solicitat de clientele noastre este cel de scădere a circumferinței taliei și reducerea celulitei”, adaugă kinetoterapeutul Mădălina Pănescu.

 

Categorii vulnerabile și contraindicații

Categoriile de persoane cu contraindicații sunt:

  • femeile însărcinate sau care alăptează
  • cele care suferă de cancer și inflamații acute
  • cele cu probleme renale, hepatice, diabet, epilepsie
  • cele cu eczeme și boli ale pielii în zona tratată
  • cele care implanturi de metal și plastic, capilare sparte sau varice în zona tratată
  • femeile aflate la menstruație
  • care au suferit o intervenție chirurgicală mai recentă de 3 luni
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook