Ministrul Eugen Nicolăescu: „Noi am fost pregătiți, dar nu am știut unde să trimitem echipaje, nu ni s-a spus”

Ministrul Eugen Nicolăescu: „Noi am fost pregătiți, dar nu am știut unde să trimitem echipaje, nu ni s-a spus”
Ministrul Eugen Nicolăescu: „Noi am fost pregătiți, dar nu am știut unde să trimitem echipaje, nu ni s-a spus”

Ministrul Sănătăţii este de părere că procedurile la intervenţia de după accidentul aviatic din Apuseni au fost corecte şi respectate, din punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii (MS). „Am fost ultima verigă în lanţul de intervenţie, am stat în aşteptare, iar din momentul în care victimele au fost localizate, au fost urmate procedurile pentru astfel de urgenţe. Toate aceste proceduri au fost corecte”, a mai spus Nicolăescu pentru Mediafax.

Ministrul Sănătăţii a precizat, în acest context, că pentru fiecare dintre răniţi a fost pregătit câte un echipaj de urgenţe medicale. De asemenea, a fost pregătit spitalul care să preia răniţii, inclusiv din punct de vedere al personalului şi aparaturii necesare.

„De la ora 15.55, când am primit primul sms de la profesorul Radu Deac (preşedintele Agenţiei Naţionale de Transplant – n.r.), în care mi s-a spus că a avut loc accidentul, şi până când supravieţuitorii au ajuns în spital, am fost permanent în legătură cu secretarul de stat Raed Arafat, cu echipele medicale mobilizate din judeţele Cluj, Alba, Bihor şi Mureş, dar şi cu profesorul Irinel Popescu, venit la minister împreună cu profesorul Deac”, a declarat Nicolăescu pentru Mediafax.

„Noi am fost pregătiţi, dar nu am ştiut unde să trimitem echipajele medicale, pemtru că nu ni s-a spus”, a mai spus Eugen Nicolăescu.

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

5 Comments

  1. un mincinos de toata jena. au ajuns acolo fara truse de ajutor. Demisia.

  2. sa-si dea demisia mamelucul asta…. a adus sanatatea in colaps. ii statea mai bine ca traficant de arme….

  3. latul lui moebius says:

    La Socola Jeane, la Socola!

  4. Incurca -lume (ca sa ma exprim frumos)asta de nicolaescu e la fel de nesimtitor ca si d-mentul ponta. nu ma mira ca nu-si da demisia. are mobila noua in cabinet si cafeaua mai buna decit acasa….

  5. Ce ma intriga la voi este ca toti vreti sa fiti crezuti neconditionat, toti pretindeti ca sunteti integrii, cu totii stiti totul insa cand vine momentul sa exersati o oarecare incredere, o actiune putin peste vociferare, sau munca inainte de plata …sunteti incapabili de a o face. unde este problema? Nu spun nici ca e vinovat nici ca e nevinovat insa precum vedeti informatii noi inca apar asa ca acuzatii pripite nu isi au rostul decat in conditiile in care inteligenta este limitata caz in care … puteti sa continuati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *