Misterul pe care vor să-l știe toți bărbații. Ce le excită cu adevărat pe femei

Misterul pe care vor să-l știe toți bărbații. Ce le excită cu adevărat pe femei
Misterul pe care vor să-l știe toți bărbații. Ce le excită cu adevărat pe femei

Nu de puține ori s-a întâmplat ca un bărbat să nu știe ce să facă în momentul în care se află în pat cu partenera lui. Pentru a nu dezamăgi și chiar cuceri o femeie, un mascul trebuie să țină cont de trei factori importanți.

Înainte de orice partidă de sex, bărbații vor să-și facă partenerele să simtă în al noulea cer, iar când acest lucru nu se întâmplă se poate spune că trăiesc o foarte mare dezamăgire, iar o data viitoare s-ar putea să nu mai existe. Așadar, pentru ca sexul să fie plăcut, masculii trebuie să țină cont de trei reguli elementare.

Continuarea pe lyla.ro. 

Tags: ,
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Ofertă serioasă de muncă la domiciliu!!! Căutăm colaboratori pentru publicare anunţuri. Nu este necesară experienţă. Câştiguri sigure într-o activitate deosebit de plăcută şi interesantă,în timpul liber,fără stres,fără obligaţii. Cerinţe: – cunoştinţe minime PC ; – necesar calculator+conexiune internet; – răbdare si seriozitate. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecţii prin mail. Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice şi se poate lucra de oriunde din ţară şi din străinătate. Pentru detalii trimiteţi „Info” la adresa : aquamymy@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *