”Monștrii” care trăiesc în tine și au peste 2 kilograme! Cum e posibil

”Monștrii” care trăiesc în tine și au peste 2 kilograme! Cum e posibil
”Monștrii” care trăiesc în tine și au peste 2 kilograme! Cum e posibil

Dupa cinci ani de cercetare si un consortiu care a adunat cateva sute de cercetatori din SUA, oamenii de stiinta au reusit sa intocmeasca un fel de recensamant al tuturor bcateriilor si virusurilor care traiesc, mananca, defecheaza, se reproduc si mor in interiorul corpurilor noastre.

Programul prin care au reusit sa identifice fiecare microorganism si agent patogen din corpul uman a costa 170 de milioane de dolari, fiind finantat de Human Microbiome Project.

Descoperirea pune intr-o noua lumina intreaga activitate bacteriala din organismele noastre in timp ce nutrientii sunt descompusi, iar gazele si alte resturi sunt eliminate. Totodata, oamenii de stiinta au reusit sa identifice si legaturile dintre bacterii si virusuri, in ceea ce priveste functionalitatea lor in corp.

Revista de specialitate Nature si multe alte jurnale au descris microbii care salasluiesc in piele, saliva, cai nazale, tract digestiv, dar si in alte zone ale corpului, dupa ce 242 de adulti au acceptat sa fie examinati in detaliu in scop stiintific.

Continuarea pe lyla.ro. 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comments

  1. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta, decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero, pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: florinn.ilie@yahoo.com

  2. Invata sa faci bani! Invata sa faci bani, cu un curs exceptional si GRATUIT! Pas cu pas, cu multe detalii clare si simple, invata sa faci bani! Cand vrei cu maxima seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email: mariatudose68@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *