Mucenicii raw vegani se prepară în doar 15 minute și nu îngrașă

Mucenicii raw vegani se prepară în doar 15 minute și nu îngrașă
Mucenicii raw vegani se prepară în doar 15 minute și nu îngrașă

Mucenicul Raw Vegan reprezinta un desert inedit pe care il puteti consuma atat pe data de 9 martie cat si in celelalte zile ale anului. Gustul de nuca se imbina perfect cu cel al aluatului inmiresmat cu scortisoara.

Ingrediente aluat:

–         300 gr fulgi de ovăz

–         200 gr curmale (hidratate)

–         50 gr smochine (hidratate)

Advertisement–         2 linguri unt cocos

–         1 linguriţă scorţişoară

–         2 linguriţe turmeric

–         1 vârf de sare neiodată

Decor:

–         nucă măcinată

–         1 linguriţă de miere dizolvată în apă

Mod de preparare:

Se mixează fulgii de ovăz până ce se transformă in faina. Separat, se mixează  curmalele şi smochinele pâna când devin o pastă asemănatoare cu gemul. Gemul se pune într-un vas separat şi se adaugă peste, progresiv, făină de ovăz, untul de cocos şi celelelate mirodenii. Se amestecă toată compoziţia până când obţinem consistenta unui aluat.

Se lasă la frigider 20-30 minute ca să se întărească. Dupa aceea, se poate modela în formă de mucenici.După ce modelăm mucenicii, îi ungem cu apă şi miere apoi presărăm nucă măcinată. Se lasă la frigider 1-2 ore, după care se pot consuma.

“Dacă n-aş şti ca sunt pregătiţi la rece, aş putea să jur că au acelaşi gust ca şi mucenicii moldoveneşti cu care am crescut!”, spune expertul in nutritie Anca Alungulesei.

Sursa: http://www.rawcoco.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Miere…???? Vegan ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *