Mihaela Bilic dă cărțile pe față. Uite ce conține, de fapt, slănina de porc

Mihaela Bilic dă cărțile pe față. Uite ce conține, de fapt, slănina de porc
Mihaela Bilic dă cărțile pe față. Uite ce conține, de fapt, slănina de porc

Credeai că nu există ceva mai nociv decât slănina de porc? Ei bine, mai gândește-te. Nutriționista Mihaela Bilic susține că acest aliment e, de fapt, la fel de sănăos ca somonul.
”Somonul cu picioare e… porcul de Mangalita
Iata o analiza concreta a continutului de acizi grasi din slanina acestui animal. Puteti vedea cu surprindere ca procentul de grasimi mono- si poli-nesaturate depaseste cu mult pe cel al grasimilor saturate. Mai aproape de uleiul de masline si de somon, slanina de porc e o sursa de grasime sanatoasa. Si de sezon”, a scris Bilic pe pagina sa de facebook.

slanina

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comments

  1. Valwrica Donici says:

    De unde cimparam porc mangalita si la cat kg

  2. Bogean Lenuta says:

    Cand eram copil,am crescut porc de mangalita,era roscat si cam uratel,dar avea o carne foarte buna.Eu am crescut la tara,am mancat alimente gatite cu untura,carne de porc si pasare,nu f. multa doar Sambata si Duminica!Ca orice copil din anii ,,70-,,80 am consumat sunca de porc,jumari,etc.am o sanatate buna,nu am fumat,nu am consumat alcool decat rar,la ocazii!Carnea nu este toxica,consumata in cant.modice si care provine din animale crescute in curtea omului(porumb,grau,soia,mazare,etc)!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *