Nutriționiștii îți dau liber la carbohidrați. Iată la ce oră e bine să consumi

portrait of a woman eating a plate of spaghetti
Nutriționiștii îți dau liber la carbohidrați. Iată la ce oră e bine să consumi

În ciuda a ceea ce spun nutriționiștii carbohidrații nu sunt inamicul dietelor. Chiar dacă vrei să slăbești ai voie să mânânci carbohidrați, însă contează foarte mult la ce oră

Nutriționistul Bob Harper spune într-un interviu „Oamenii cred că trebuie să interzică carbohidrații de tot, însă nu este adevărat. Dacă mânânci carbohidrați la masa de dimineață știi că ai timp să arzi acele calorii”

Masa de dimineață este importantă deoarece este ca un plin de benzină pentru organism. Dacă mânânci carbohidrați îți alimentezi cu energie organismul, pe care oricum le vei arde în ziua respectivă prin diverse activități.

Gunnar Peterson, un alt nutriționist, recomandă clienților săi să evite carbohidrați în a doua parte a zilei dacă se pregătesc pentru un eveniment (orezul, pâinea, cartofii, paste rețin apa în organism)

Așadar, aveți voie să mâncați carbohidrați la masa de dimineață însă cu măsură

A.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Puteţi avea mai mult, puteţi fi mai mult şi face mai mult, deoarece puteţi să vă schimbaţi ca persoană. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel national si mai apoi la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email geta.iacob97@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *