O nouă metodă de a trata respirația urât mirositoare

O nouă metodă de a trata respirația urât mirositoare
O nouă metodă de a trata respirația urât mirositoare

Respirația urât mirositoare sau halena este o problemă care are un impact social și emoțional foarte mare. Există și forme ușoare, ca de exemplu, respirația de dimineață, care să recunoaștem, nu miroase a flori de păpădie. Chiar dacă folosim pastă de dinți și apă de gură cu religiozitate, respirația urât mirositoare de dimineață nu o să dispară.

Cercetătorii au găsit o alternativă și acela este un probiotic – un mix de bacterii, care ne ajută să avem respirația proaspătă. Pe timpul nopții gura noastră se usucă și unele microorganisme omoară unele bacterii dăunătoare din gura noastră, de aici și mirosul neplăcut. Probioticul are la bază streptococus salivarus K12, o soluție care ne ajută în eliminarea halenei.

Cercetătorii au realizat și un test pe un număr de subiecți și au văzut că probioticul este eficient pentru tratarea problemei, însă, probioticele nu sunt încă recomandate de FDA, de aceea, producerea streptococus salivarus K12 încă nu se va întâmpla, însă când vor avea aprobare, trebuie să știți după ce să vă uitați în magazine.

A.

10 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook