O să ai părul mult mai lung dacă folosești asta în șamponul tău

O să ai părul mult mai lung dacă folosești asta în șamponul tău
O să ai părul mult mai lung dacă folosești asta în șamponul tău

Pastilele, tratamentele și alte leacuri pentru creșterea părului au toate un numitor comun – produsele care stau la baza lor sunt din natură. De aceea, dacă vrem să avem un păr superb și lung trebuie să apelăm la ajutorul naturii. Mierea reprezintă ingredientul secret care ne va ajuta să avem părul hidratat și strălucitor și care îi accelerează creșterea.

Mierea are proprietăți anti-bacterienii, care te pot ajuta dacă te lupți cu afecțiuni precum mătreața sau psoriazis. De asemenea, hidratează părul și întărește foliculii de păr.

1.Pune câteva lingurițe de miere în șampon și stai cu acel amestec jumătate de oră apoi clătește-te bine.  Mierea conține antioxidanți care îți protejează scalpul și îl face să fie sănătos.

2.Amestecă apa cu câteva lingurițe de miere și acoperă părul de la rădăcini până la vârfuri. Acoperă părul cu un prosop și stai așa jumătate de oră, apoi clătește.

3. Mierea și uleiul de măsline combinate fac minuni pentru părul tău. Adaugă părți egale și amestecă apoi acoperă tot părul de la rădăcină până la vârfuri. Așteaptă o oră și clătește părul.

A.

 

 

Tags: , , ,
325 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook