O tânără a scăpat de cancer cu ajutorul unui fruct obișnuit

O tânără a scăpat de cancer cu ajutorul unui fruct obișnuit
O tânără a scăpat de cancer cu ajutorul unui fruct obișnuit

Candice-Marie Fox, în vârstă de 31 de ani, din Hertfordshire, Anglia, a fost diagnosticată în 2011 cu cancer tiroidian. Doctorii i-au transmis că mai are de trăit doar cinci ani, însă tânăra a reuşit să scape de boală după ce a început să consume instant un fruct care este la îndemâna oricui.

Candice a declarat pentru Dailystar.co.uk că a învins cancerul cu ajutorul ananasului.

Pare de necrezut, însă femeia susţine că după ce a început să cosume aceste fructe a început să se simtă mai bine şi chiar să scape de boală.

Deşi medicii preconizaseră că o aşteaptă un viitor sumbru: să moară sau în cel mai bun caz doar să-şi piardă vocea, tânăra nu a abandonat lupta împotriva cancerului şi chiar a încercat diverse metode pentru a învinge boala.

Înainte să descopere tratamentul minune, ea a suferit o operaţie prin care i-a înlăturat 20 de noduli cancerigeni de la gât, însă la puţin timp după intervenţia chirurgicală cancerul a revenit.

Atunci, medicii i-au dat teribila veste: cinci ani de viaţă. Femeia nu a renunţat la viaţă şi chiar a luptat pentru a învinge boala. “Mi-am spus că trebuie să mă opresc din plâns şi să merg mai departe”, a declarat Candice-Marie Fox.Candice, alături de familia şi priietenii, în timp ce prepara suc din fructe

Astfel, aflată în faţa unei boli necruţătoare, tânăra şi-a schimbat radical viaţa. În primul rând, a început să consume zilnic ananas, grefe, lămâi, kiwi şi banane. Alte modificări benefice pe care le-a făcut în viaţa sa sunt: renunţarea la tutun, alcool, a început să facă yoga, s-a despărţit de soţul ei timp de doi ani, a încercat să aibă o gândire pozitivă, meditaţii , dar şi dansuri şi ore de râs . “Am scăpat de tot ce era negativ şi nociv în viaţa mea. După şase luni, cancerul aproape că dispăruse şi am devenit mult mai fericită pentru viaţa pe care o am”, a mai declarat Candice.

În prezent, tânăra de 31 de ani a scăpat de tumorile canceroase şi se bucură de viaţă. Medicii nu au confirmat încă faptul că femeia s-a vindecat de cancer.

 

Tags: ,
1476 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook