Obiceiuri proaste ale femeilor care atrag barbatii nepotriviti

Obiceiuri proaste ale femeilor care atrag barbatii nepotriviti
Obiceiuri proaste ale femeilor care atrag barbatii nepotriviti

Anumite obiceiuri proaste ale femeilor pot genera nefericire pe plan sentimental pentru ca reprezinta temeiul pentru care atrag mai mereu barbati nepotriviti, indisponibili emotional.
Dupa mai multe relatii sau tentative de relatii esuate, orice om – femei sau barbat deopotriva – trebuie sa se intrebe daca problema nu tine cumva de propria persoana. De ce este indicata aceasta abordare? Pentru ca, dupa esecuri amoroase multiple, este recomandata identificare factorului comun din toate relatiile esuate, iar acesta este deseori propria persoana.
In cazul femeilor, mai cu seama, multe se plang de faptul ca atrag „involuntar” barbati nepotriviti, indisponibili emotional, care nu pot si/sau nu vor sa se ataseze, sa se implice in relatia de cuplu. De regula, femeile care atrag multi astfel de barbati, in mod repetitiv, prezinta niste obiceiuri proaste de caracter care le predispun, de altfel, la nefericire in dragoste.
IATA PRINCIPALELE OBICEIURI PROASTE ALE FEMEILOR CARE ATRAG BARBATII NEPOTRIVITI!
Sunt mereu ocupate
In zilele noastre este tot mai greu sa iti faci timp in mod sustinut pentru viata personala. De la serviciul care invadeaza efectiv spatiul personal la pretentiile familiei de a petrece mai mult timp impreuna, la solicitarile prietenilor, la incercarile de a ajunge totusi la sala sau de a reusi de a face sport sustinut macar acasa, plus alte treburi casnice care invariabil trebuie indeplinite, exista tot mai putin timp pentru „dating” sustinut. Iar acest aspect negativ este asociat cu atragerea barbatilor nepotriviti. De ce?
Continuarea pe Lyla.ro

4 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook