Obiceiuri proaste care iti strica somnul de frumusete

Obiceiuri proaste care iti strica somnul de frumusete
Obiceiuri proaste care iti strica somnul de frumusete

Un somn bun si linistit pe timpul noptii nu numai ca te va mentine in forma pentru a doua zi dar, va contribui si la pastrarea prospetimii tenului si a frumusetii fizice.

Desi expertii ne recomanda un minim de 8 ore de somn pe noapte, putini se pot lauda ca respecta aceste recomandari. Mai mult, fara sa vrem, cadem in ispita si facem o serie de greseli care nu numai ca ne vor priva de somn dar ne vor priva chiar de un somn linistit si odihnitor, grabind procesul de imbtranire al organismului. Iata cateva dintre aceste posibile greseli pe care cu cea mai mare usurinta le putem evita.

  1. Televizorul inainte de culcare

Nu te simti cu siguranta prea activa privind la televizor de pe canapea sau navigand pe internet o ora inainte de culcare. Cu toate acestea, lumina falsa emanata de ecranele televizoarelor sau de monitoarele computerelor, vor pacali mintea transmitandu-i mesajul ca timpul de culcare nu a venit inca. Singurul stimulent pe care doctorii il recomanda inaintea somnului este sexul care, desi la inceput ne excita nervos, se incheie printr-o stare de oboseala.

Continuarea pe Lyla.ro

Tags:
7 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook