Panaceul naturii – Vindecă ficatul, plămâinii și reglează metabolismul

Panaceul naturii – Vindecă ficatul, plămâinii și reglează metabolismul
Panaceul naturii - Vindecă ficatul, plămâinii și reglează metabolismul

Sunt ființe minuscule care câteodată înțeapă atunci când sunt deranjate. Albinele sunt importante pentru oameni deoarece hrănesc aproape 90% din populație, iar produsul pe care îl fac este panaceul naturii care se poate consuma atât în timpul gripelor, cât și în restul anului pentru a vindeca diverse boli.

Albinele sigilează mierea folosind fagurii, iar capacul de la fagure se numește „căpăceală”. Acest proces conservă calitățile terapuetice ale mierii. Capacele sunt făcute din miere și propolis.

“Cand fagurele este capacit in proportie de 2/3, apicultorul stie ca trebuie sa recolteze mierea. El foloseste un cutit special cu ajutorul caruia indeparteaza capacele, iar produsul obtinut se numeste capaceala”, precizeaza apicultorul Mihai Militaru, citează www.caplimpede.ro

De asemenea, căpăceala este un panaceu natural, care prin mestecare vindecă o mulțime de boli – ficatul, plămânii, reglează metabolismul, ajută la igiena orală și vindecă posibilele răni sau abcese, vindecă bolile respiratorii și menține vitalitatea organismului.

A.

Sursa – www.caplimpede.ro

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Cum sa castigi bani pe net! Merita sa folosesti aceasta sansa! Acum s-a lansat un exceptional curs online GRATUIT care te invata foarte repede cum sa castigi bani pe net! Cursul il primesti GRATUIT, pe adresa ta de email, sub forma de informatii pas cu pas, foarte clar explicate. Vei reusi sa inveti foarte usor cum sa castigi bani pe net! Cere acum mai multe detalii folosind cuvantul INFO la adresa de email: tu_y_eu@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *