Patru tipuri de sex care alungă rutina din dormitor

Patru tipuri de sex care alungă rutina din dormitor
Patru tipuri de sex care alungă rutina din dormitor

După aproximativ jumătate de an de relație, sexul nu mai e la fel de intens, potrivit specialiștilor. Explicația: După 6 luni, corpurile îndrăgostiților încep să secrete oxitocină (hormonul afecțiunii) mai mult decât adrenalină. Acesta e momentul în care relația devine mai serioasă, mai profundă, iar frecvența partidelor fierbinți de sex începe să scadă.

Există, însă trucuri care te ajută să alungi monotonia din dormitor:

Sex pe plajă

Este o experiență pe care sigur vei dori să o trăiești cel puțin o dată. În vacanță, te poți simți senzațional pe malul mării alături de persoana iubită, înconjurați de briza plăcută și de peisajul amețitor. Sexul pe plajă înseamnă: dezinhibiție, tinerețe și mai ales libertate!

Sex ]n baie

Dacă vrei să adaugi o doză de pasiune relaţiei tale, rupe rutina şi dă-ţi întâlnire cu iubitul tău în baie. Apa scurgându-se pe piele, săpunul sau gelul de dus, spumantul de baie și senzatia de întrepătrundere a trupurilor alunecoase formează o experiență sexuală inedită.

Sex într-un loc public

Și în relatiile de cuplu de durată, serioase, trebuie să exista momente de nebunie, iar sexul într-un loc public este ideal. Poate la cinematograf, la teatru, în toaleta unui restaurant sau chiar în cabina de probă a unui magazin. O să vă încânte amintirea și o să rămâneți cu un zambet pe buze multă vreme.

Sexul pe roluri

Interpretarea de roluri in dormitor poate fi solutia care sa va scoata din impas atunci cand rutina s-a cuibarit in asternutul vostru. Dă-ți întâlnire cu iubitul tău într-un bar și explică-i regulile jocului. Trebuie să vă prefaceti că nu v-ați mai întâlnit niciodată. Ca jocul sa fie complet rezervă o cameră de hotel unde să vă consumați aventura.

 

 

41 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook