Pe cât este de nociv, pe atât este de prezent în casa noastră. Substanța care ”distruge” creierul și îmbolnăvește plămânii

Pe cât este de nociv, pe atât este de prezent în casa noastră. Substanța care ”distruge” creierul și îmbolnăvește plămânii
Pe cât este de nociv, pe atât este de prezent în casa noastră. Substanța care ”distruge” creierul și îmbolnăvește plămânii

Medicii vă recomandă să evitaţi să gătiţi alimente în folie sau vase de aluminiu, dar şi să le depozitaţi în ele. Staniolul conţine ioni toxici din aluminiu care aduc un lanţ de probleme, de la cancer la osteoporoză.

Pe cât este de nociv, pe atât este de „prezent” în casa noastră: în alimente, în staniolul în care împachetăm sandviciurile, în vasele de gătit şi tacâmuri, în antiperspirante, chiar şi în unele medicamente. Şi apa conţine aluminiu, dar sub formă de săruri, fiind singura situaţie când nu este nociv.

„Ionii de aluminiu pot ajunge în alimente şi, odată ingeraţi, au un efect toxic, în special asupra creierului. În top se află afecţiunile neurovegetative (Alzheimer, Parkinson), anemie, afecţiuni pulmonare. În plus, împiedică absorbţia calciului, crescând astfel riscul de osteoporoză sau alte boli ale oaselor”, atrage atenţia prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, specialist în alimentaţie.

Pentru a preîntâmpina apariţia acestor afecţiuni, scăpaţi rapid de toate ustensilele şi recipientele de aluminiu din bucătărie, renunţaţi la a mai găti în folie de aluminiu, nu mai cumpăraţi bere şi răcoritoare la cutie. Cercetaţi eticheta produselor şi aveţi grijă să nu apară fosfatul de aluminiu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comments

 1. Învelite în scoarţă de copac e bine? Îi întrb şi eu pe aceia care nu au auzit de aluminiul alimentar din care e făcută folia şi unele vase de gătit..

 2. Nu mai scrieti prostii. Mai bine va informati. Doar ati reciclat o informatie neverificata.

 3. Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
  – spirit de echipa;
  – cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet);
  – deschis spre nou si spre autodezvoltare;
  – persoana pozitiva increzatoare in fortele propii;
  – experinta si varsta nu conteaza in aceasta afacere;
  Se ofera:
  – perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
  – posibilitatea de ascensiune profesionala;
  – venit motivant pe masura realizarilor.
  Detalii la adresa: gheorghe_fm@yahoo.ro

 4. Oameni buni,nu mai credeti toti prostii ca ajungeti la balamuc cu n feluri de cancere si alte zeci de boli.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *