Pozitii sexuale pentru orgasm garantat

Pozitii sexuale pentru orgasm garantat
Pozitii sexuale pentru orgasm garantat

Asa cum un atlet stie cum sa sa-si dozeze efortul fizic si sa se miste astfel incat sa performeze cat mai bine, adoptand tactici speciale pentru a-si spori sansele de castig, asa si in timpul sexului unele pozitii cresc sansele atingerii orgasmului.

Pozitia sexuala potrivita poate face diferenta pentru o femeie intre o partida de sex cu orgasm puternic si una fara orgasm, chiar lipsita de placere.

Pozitia picioare-umeri

Ea intinsa pe spate cu picioarele ridicate pe umerii lui. Aceasta pozitie sexuala contracteaza muschii vaginali si ofera partenerului (mai exact penisului sau) acces la punct G pentru atingerea mai usoara a orgasmului.

Doggie Style

Denumirea in limba engleza este sugestiva si in limba romana. Aceasta pozitie presupune ca femeia sa stea in genunchi, sprijita in maini, in timp ce barbatul o penetreaza din spate. Pozitia sexual “doggie style” permite stimularea clitoricului de catre femeie in timp ce partenerul are un acces mai usor la punctul G, sporind astfel sansele atingerii climaxului.

Calare cu spatele

Barbatul sta intins pe spate, in timp ce femeia este deasupra lui, dar cu spatele la fata lui. Aceasta pozitie permita stimularea clitorisului de catre partenera. Continuarea pe lyla.ro. 

 

Tags:
4 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook