Prin ce schimbari trec sanii pe timpul sarcinii

Prin ce schimbari trec sanii pe timpul sarcinii
Prin ce schimbari trec sanii pe timpul sarcinii

Chiar de la inceputul sarcinii sanii sunt pusi la treaba si trec prin niste schimbari importante si se pregatesc pentru venirea copilului pe lume.

La ce schimbari trebuie sa te astepti?

Sanii trec printr-o serie de schimbari in timpul sarcinii, cum ar fi: se maresc considerabil; devin mai hipersensibili la atingere; mameloanele si pielea din jurul lor(areola) devin mai inchise la culoare datorita hormonilor care afecteaza pigmentarea pielii; vei observa scurgerea din sani a unei substante groase, de culoare galbuie, numita colostrum; vinisoarele de pe sani vor deveni mai vizibile si mai inchise la culoare datorita volumului marit de sange pompat spre sani-micile glande situate pe areole devin mai vizibile, ca niste umflaturi

Sfaturi utile pentru a micsora disconfortul creat de modificarile sanilor

Femeile mai putin inzestrate de natura in acest sens sunt nerabdatoare sa vada ca in sfarsit sanii lor devin mai voluptosi, dar pentru cele cu sani generosi, entuziasmul nu mai este asa de mare. Este necesar sa cumpere un sutien care sa-i sustina cat mai bine sanii, iar pe timpul noptii se recomanda dormitul cu o bustiera de bumbac.

Sutienul de care este nevoie trebuie sa:

ofere cat mai multa sustinere

aiba bretelele cat mai late

aiba banda de sub cupe cat mai lata

poata fi ajustat (este de preferat sa iti iei sutiene care se inchid la spate si sa le eviti pe cele cu inchidere in fata)

nu fie tip push-up

Sensibilitatea sanilor

 

Citeste continuarea pe Lyla.ro

8 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook