Șase trucuri inedite care te vor ajuta să trăiești mai mult

Șase trucuri inedite care te vor ajuta să trăiești mai mult
Șase trucuri inedite care te vor ajuta să trăiești mai mult

Nu doar mâncatul sănătos și exercițiile făcute cu regularitate ne pot prelungi viața, ci și obiceiurile zilnice pe care uneori le trecem cu vederea.

1.  Alergiile, spre exemplu, trec mai repede dacă veți face spălături cu o soluție ieftină din apă și sare, în loc să apelați la medicația anti-alergică, care dă somnolență.
2. Mutați-vă dormitorul departe de bucătărie. Statiscile arată că oamenii care dorm la câțiva metri de frigider mănâncă cu până la 15% mai mult decât cei care au de străbătut un hol până să ajungă la bucătărie.

3. Dacă aveți grijă de silueta dumneavoastră puteți face economie. Obezitatea, arată o analiză făcută de americani, înseamnă chltuieli mai mari nu doar pentru mâncare, ci și pentru haine.
4. Veți dormi ca un bebeluș dacă renunțați la fumat. Cancerul de plămâni este doar vârful icebergului în materie de afecțiuni cauzate de fumat, dar insomnia se află și ea pe această listă.

5. De ce să dați banii pe aspirină  sau alte analgezice când aveți la îndemână fructele și legumele, care vă ajută să produceți propriul acid salicilic. Consumul de fructe și legume alungă astfel durerile fără efectele secundare ale analgezicelor cum ar fi bolile de ficat.
6. Pentru a fi mai productiv, încercați să dormiți 20 de minute la prânz. Bonus: veți avea o inimă mai sănătoasă. Studiile au demonstrat că oamenii care dorm la amiază, de trei ori pe săptămână, și-au scăzut cu 30% șansele de a face boli de inimă.

17 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook