Semințele de ovăz sunt sănătoase, dar te pot îngrășa. Iată explicațiile

Semințele de ovăz sunt sănătoase, dar te pot îngrășa. Iată explicațiile
Semințele de ovăz sunt sănătoase, dar te pot îngrășa. Iată explicațiile

Semințele de ovăz sunt sănătoase și sățioase. Le poți lăsa la înmuiat în apă sau lapte peste noapte, iar dimineața, se dublează în mărime. Acestea sunt bogate în fibre și îți țin de foame până la prânz.

Chiar dacă sunt sănătoase te pot îngrășa, dacă nu respecți următoarele reguli

1.Porțiile 

Porția trebuie să fie de jumătate de cană. Nu par multe, însă, atunci când absorb lichidul se dublează în mărime.

2. Laptele

Laptele trebuie să aibă puține calorii. Cel mai bun lapte este cel de migdale, de soia sau de cocos. Cel cu 0% grăsime este și acesta bun

3. Ceva dulce

Dacă folosești lapte neîndulcit cel mai bine este să adaugi o singură linguriță de miere, sirop de arțar, ștevie sau câteva fructe. Nu adăuga zahăr sau sirop de ciocolată.

4. Ai grijă la borcane

Borcanele sunt bune pentru a depozita salate sau deserturi precum semințele de ovăz. Cel mai bine este să folosești un borcan mic în care să pui jumătate de cană de semințe.

A.

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Oferta pentru oricine ! Cel mai modern si mai eficient sistem de lucru la domiciliu,acum in premiera pentru toata tara ! Trebuie sa ai doar putin timp liber,calculator si conexiune la internet ! Nu e nevoie sa cunosti nimic,inveti totul de acum inainte,pas cu pas,sub indrumarea noastra foarte atenta ! Si incepi chiar din prima luna sa castigi bani !Solicita acum detaliile necesare la adresa de email : gheorghenecula@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *