Semne ca barbatul vrea doar sex fara obligatii

Semne ca barbatul vrea doar sex fara obligatii
Semne ca barbatul vrea doar sex fara obligatii

Barbatul care vrea doar sex fara obligatii transmite niste semnale clare, chiar daca femeile nu reusesc intotdeauna sa le perceapa sau, uneori, refuza sa le recunoasca.

Sexul fara obligatii poate fi exact ce are nevoie o femeie ocazional, insa invariabil exista perioade in care ea simte nevoia de mai multa intimitate, de o legatura mai profunda cu partenerul, de o relatie de cuplu in adevaratul sens al cuvantului. Insa, in destul de multe cazuri, se intampla ca ea sa vrea, iar el nu, se intampla ca barbatul sa caute doar sex fara obligatii. Pentru ca o femeie sa nu cada in mrejele un barbat care vrea doar sex de la ea, trebuie sa fie atenta sa semnalele aruncate de acesta. Iata care sunt semnele ca barbatul vrea doar sex!

Este foarte secretos in ceea ce priveste viata lui

Un barbat care vrea doar sex fara obligatii nu divulga multe informatii despre viata lui, indiferent de aspect. Daca intentioneaza doar sa se culce o data sau de cateva ori cu o anumita femeie atunci nu o vorbeasca despre ce face el, despre munca lui, despre interesele lui sau despre filmele care-i plac sau nu.

Incearca sa initieze actul sexual chiar si atunci cand decorul nu permite

Stati la rand in la supermarket sau sunteti la o reuniune profesionala si el bate apa in piua cu privire la cum, cat, etc ar face sex, uneori chiar pe fata, fara aluzii. Barbatii care vor doar sex fara obligatii nu se lasa intimidati de un cadru nepotrivit pentru sex, ci isi vor manifesta dorinta sexuala aproape explicit in orice moment.

Nu doarme impreuna cu partenera

Un barbat care vrea sex fara obligatii va gasi orice motiv posibil ca sa nu petreaca toata noaptea cu femeia cu care tocmai a facut sex. A dormi impreuna si a te trezi in acelasi pat cu o alta persoana implica un anumit grad de intimitate pe care un barbat care vrea doar sex fara obligatii nu este dispus sa-l atinga.

Cititi continuarea pe lyla.ro.

8 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook